IRIS Kindcentrum Rehoboth biedt kinderdagopvang aan, op werkdagen van 7.00 tot 18.30 uur.

Ontwikkeling
Bij baby's bevorderen we deze ontwikkeling door bijvoorbeeld een doek binnen handbereik van het kind te leggen, zodat ze het zelf kunnen pakken. Op deze manier stimuleren we hun ontwikkeling, door ze actief te laten zijn in plaats van alles voor hen te doen. Bij de oudere kinderen leggen we verschillende materialen klaar en moedigen we hen aan om zelf te ontdekken wat ze ermee kunnen doen. We geven bewust geen instructies over wat ze zouden moeten doen, maar laten hen vrij om op eigen initiatief te verkennen en te leren.

Contact
We hechten veel waarde aan een respectvolle omgang met kinderen. Wanneer we bijvoorbeeld een kind oppakken, maken we eerst oogcontact en vertellen we rustig wat we gaan doen. Op deze manier streven we ernaar om een sterke band op te bouwen tussen de kinderen en de pedagogisch medewerkers.

Fijne overgang naar school
De kinderen die gebruik maken van de opvang, hebben de mogelijkheid om door te stromen naar het basisonderwijs van IKC Rehoboth. We faciliteren een vlotte overgang door middel van een warme overdracht met de leerkracht, waarbij de kinderen ook de kans krijgen om al enkele uurtjes te wennen in de kleutergroep.

Kiezen voor IKC Rehoboth

Daarom opvang bij ons

Wij zien elke kinderfase als een prachtige periode, waarin iemand mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij ons ervaren, is hiervoor een stevige basis. Op de website van IRIS Opvang lees je er meer over.

Kom je een keer
bij ons kijken?