IRIS kindcentrum Rehoboth biedt alle werkdagen voorschoolse opvang van 07.00u tot 08.30u en buitenschoolse opvang van 14.15u tot 18.30u (woensdag vanaf 12.30u) aan.

Huiselijke sfeer
De buitenschoolse opvang op deze locatie is in een huiselijke sfeer, waarin kinderen van alles kunnen ondernemen. Ze hebben hier volop de ruimte om lekker buiten te spelen en hun energie kwijt te kunnen. Het schoolplein heeft een sociale buurtfunctie, dus regelmatig komen buurtkinderen met ons meespelen.

Leuke activiteiten
We brengen veel tijd door in het park, waar we verschillende activiteiten ondernemen. Denk aan voetballen op het grote grasveld, het verkennen van de natuur tijdens ontdekkingstochten, of vissen in het nabijgelegen water.

Veilig voelen
De pedagogisch medewerkers moedigen kinderen aan om deel te nemen aan activiteiten. Aangezien het vrije tijd is, mogen kinderen zelf beslissen of ze willen meedoen. We stemmen onze aanpak af op de individuele behoeften van elk kind, waarbij het creëren van een gevoel van veiligheid en vertrouwen centraal staat.

Kiezen voor IKC Rehoboth

Daarom opvang bij ons

Wij zien elke kinderfase als een prachtige periode, waarin iemand mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij ons ervaren, is hiervoor een stevige basis. Op de website van IRIS Opvang lees je er meer over.

Kom je een keer bij ons kijken?